Generalitati::.
Generalitati::. - 2010 - .::Downloads
Lista Forumurilor Pe Tematici
Generalitati::. | Inregistrare | Login

POZE GENERALITATI::.

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
monaahmed2012 pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Calarasi
cauta Barbat
25 - 46 ani
Generalitati::. / ShowBiz / Elena Basescu confirma ca e tot cu Hrebe jr. !!! Moderat de ronaldinho10
Autor
Mesaj Pagini: 1
ronaldinho10
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 10028
Mezina familiei Basescu a dezmintit pentru prima data toate zvonurile referitoare la o despartire dintre ea si Andrei Hrebenciuc.

Aflata la Cluj, la o prezentare de moda, Elena Basescu a declarat miercuri seara ca in momentul in care se va desparti de Andrei Hrebenciuc va anunta acest lucru in mod oficial, pentru a inlatura speculatiile, transmite Mediafax.

Ea a subliniat ca nu este nici o problema daca are o relatie cu fiul liderului grupului parlamentar PSD din Camera Deputatilor atata vreme cat Andrei nu face politica. “Una este ca face tatal lui politica. Daca ar fi facut si el politica, atunci cred ca ar fi fost o problema. Din moment ce nu face...”, a spus Elena.

Mezina presedintelui a fost la Cluj, la o prezentare de moda, la care a purtat o rochie cu 3 kilograme de cristale Swarovski. Rochia neagra, din bumbac, e creatia designerului portughez Paolo Pinto si a fost realizata anul trecut pentru actrita Brigitte Bardot.

elena basescu confirma tot hrebe jr. !!! mezina familiei basescu dezmintit pentru prima data toate

3KB


_______________________________________
Adevărata măsură a vieţii unui om nu se poate obţine decāt prin lipsa de măsură, dorind fără măsură, īndrăznind fără măsură, iubind fără măsură. ( Octavian Paler )

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la